Maggi: Makanan Untuk Rakyat Malaysia

Apa itu Maggi?

Selepas kebebasan, pengilang dari Switzerland, Maggi membuat keputusan di Malaysia di bawah Nestle. Maggi menjadi sangat disukai oleh penduduk dengan mi dan perasa cepat ini. Pengilang telah mencapai banyak kejayaan, termasuk memenangi Emas untuk Kepujian Nama Jenama Putra pada tahun 2019. Rakyat Malaysia suka Maggi kerana penghasilan makanan halal yang menjadikan perancangan resepi ayam percik lebih mudah.

Produk Dari Maggi

Maggi terkenal dengan mee segera yang sedap dengan rasa seperti kari dan unggas. Kami menawarkan sos, seperti cili dan perapan tiram, untuk dijadikan bumbu atau perasa dalam masakan anda. Barangan perasa kami seperti kiub bouillon kami juga dapat membuat persediaan makanan anda sedikit. Kami mempunyai spageti cepat dan campuran yang mesti anda sediakan dengan hidangan yang mudah.

Resepi Yang Harus Kami Pertimbangkan

Pelbagai resipi berkualiti diberikan agar anda dapat dihasilkan dengan mudah dengan barangan Maggi. Sekiranya anda mencari resipi kualiti unggas, rendang ayam kami tidak sukar dihasilkan dengan perasa CukupRasa. Kami juga mempunyai resipi lazat dengan daging. Sebagai gambaran, menu daging dan brokoli kami dibuat dengan enak menggunakan sepakan dari pengasam tiram kami.

Maggi MY

Makanan Segera dengan Maggi

Dengan CukupRasa, anda boleh membuat hidangan nasi yang enak dan cepat dalam kesederhanaan, seperti resipi goreng Cina kami. Selain itu, terdapat hidangan untuk makanan laut, termasuk resipi udang kami yang diselitkan dalam rasa panas dan pedas serta masam dari Campuran MAGGI Tomyum. Sekiranya anda ingin membuat makanan sihat untuk isi rumah anda, sekarang kami mempunyai hidangan sayur seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin.

Masakan di Seluruh Dunia

Sediakan makanan makanan dari seluruh dunia dengan barang dari Maggi. Katalog hidangan kami mengandungi resipi lazat tradisional barat seperti meatloaf dan versi timur, termasuk ladu domba dan kung pao unggas. Buat piring Jepun cepat dengan sos tiram menggunakan resipi teriyaki unggas kami dan hidangan Arab seperti Nasi Arab Fowl dengan kiub inventori.

Cabaran Baru Bersama Maggi

Oleh kerana Maggi adalah jenama terkenal di seluruh dunia, barang-barang kami bahkan telah dimasukkan ke dalam resipi pencuci mulut yang berkualiti. Sebagai contoh, kheer, puding India konvensional yang dibuat dari beras dan susu keseluruhan, juga boleh dibuat dengan mi dari Maggi 2-Moment Noodles. Makanan tukang masak juga memasukkan barang Maggi untuk menyajikan resipi lazat seperti keripik kentang dan banyak lagi.

Trik dan petua Maggi

Kami memberi anda arahan untuk memasak dengan cekap untuk menghasilkan penggunaan masa yang lebih baik dengan orang tersayang di rumah anda sendiri. Maggi mempunyai manual untuk mencari pasangan sempurna untuk pasta peribadi anda, menggoreng makanan laut dengan mahir, atau menyiapkan hidangan dengan cara untuk menjimatkan wang, masa, dan kesihatan keseluruhan anda. Ketahui cara menguraikan dapur anda dari kami untuk memastikan anda mengoptimumkan ruang penyediaan makanan anda di rumah anda sendiri.

Memilih Maggi

Pilihlah Maggi sebagai teman penyediaan makanan anda sekarang untuk sebarang perancangan hidangan ringan dan bebas dari sakit kepala di rumah anda. Barang dagangan kami dapat melengkapkan banyak makanan dengan cara serba boleh untuk menyediakan apa sahaja yang mudah didapati di dapur dapur anda. Resepi ayam percik berlimpah kami juga boleh mendorong anda untuk membuat beberapa makanan mudah untuk membantu anda keluar dari hidangan.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.